Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Slalomski Elan Fusion SLX 1m60 voor 400 euro [ Zoek in het forum ]
barth  18 Jan '06, 21:23
 
 
15 dagen mee op de echte sneeuw geskied. Met enkele krassen dan ook, maar ik doe ze nog eens binnen voor onderhoud. Goed om te slalommen maar vermoeiend in de bulten en buiten piste... Ik had er graag nog 400 euro voor gehad. Contact: bart punt haenraets at gmail punt com.
 
Reacties op bovenstaand topic:
stefke  18 Jan '06, 22:26
 
 
Dit is een koopje voor zulke latten, ski er zelf mee en het is echt topkwaliteit...

s
ploushke  19 Jan '06, 10:01
 
 
Kheb idd gehoord dat deze skis echt wel goed zijn. Ma ffe één dingske, ge zei da ze vermoeiend zijn in diepsneeuw en buiten piste enzo. Da is echt wel normaal want die skis zijn daar ook niet voor gemaakt hé. Ze zijn daarvoor niet soepel en niet lang genoeg. Ma bon swat, deze skis zijn top voor slalom en top voor u te amuseren op de pistes en de mensen lastig te maken met GOODIES voor hun latten :d
Veel skigenot aan deze die ze koopt...
Greetzzz...
Sophie
barth  19 Jan '06, 14:36
 
 
Misschien moet ik er meer voor vragen? Want het is wel degelijk het model van dit seizoen! En Sophie, je hebt uiteraard gelijk.
stefke  19 Jan '06, 15:14
 
 
Winkelprijs = 649 Euro
stino  19 Jan '06, 15:28
 
 
@ Sophie, wat zijn GOODIES?
ploushke  19 Jan '06, 17:54
 
 
@ Stino en mss ook de rest...
Ik weet ni hoe je et precies schrijft, het kan ook zijn dat het geschreven wordt als GODILLES. Moest je het dan nog niet weten, wel da zijn in feite gewoon kleine bochten (gesneden op kanten) zoals in een slalomwedstrijd. Is echt lol om da te doen tussen de mensen omdat je snel kan gaan en hen toch met gemak kan ontwijken, zeker met goede slalomski's. Deze zijn nl. heel manouvreerbaar.

@ Barth...
Als je der maar 15 degen hebt mee geskied en als ze van dit seizoen zijn, zijn ze mss wel wat meer waard dan 400 euro. Het probleem is echter dat ik niet denk dat je ze dan wel verkocht zult krijgen. Mensen hebben graag koopjes hé

Greetzzz...
Sophie
stefke  20 Jan '06, 11:44
 
 
@ploushke:
godilles
joaquin  23 Jan '06, 15:26
 
 
@ Barth:
Ik ben eventueel geinteresseerd in uw SLX Fusion Pro's. Ben al efkes op zoek naar een nieuw paar, maar moeilijk te verkrijgen hier, eventueel 2de hands is geen probleem.
Ik weet morgen of overmorgen meer.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.