Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> Ski- Alpe D'huez 29/01 [ Zoek in het forum ]
jalabert13  03 Nov '10, 23:25
 
 
Hallo, Ski en snowboarder

wij zijn op zoek naar 2 reisgenoten voor een weekje Alpe D'huez. Vertrek zat. 29/01/2011 en terug 5/02/2011. Aldus 6 volle dagen skiën/snowboarden en geen slaapbus. Ik kan zonder problemen 4 personen meenemen met mijn wagen, zo kunnen we de reiskosten door 4 delen (+/-50euro per persoon).
Het verblijf bestaat uit een 2 kamer appartement met AAL IN formule (Vol pension met 1/4 liter wijn bij het eten en gratis drank van 16 tot 23 uur in aanpalend hotel/café).
De prijs van het verblijf INCLUSIEF skipas(215 euro) komt op 490 euro per persoon. Wij zijn beiden skiërs van goed niveau. Wij komen alle pistes naar beneden. Ik ben 49 jaar en mijn collega is 42 jaar. Ben je goede (aprés) skiër/snowboarder en ben je geďnteresseerd ? Laat mij iets weten, want ik denk dat aan deze prijs alles vlug zal volgeboekt zijn. Je kan mij hier bereiken of op mijn e-mailadres jalabert@telenet.be

Met Vriendelijke Ski-Groeten,
Hertegonne Peter (Zottegem)
 
Reacties op bovenstaand topic:
spookbe  16 Dec '10, 15:00
 
 
Hallo,

Is jullie chalet in Alpe D'Huez al volgeboekt?
jalabert13  16 Dec '10, 23:23
 
 
Hallo,

Het is geen chalet, maar een appartement en ja ik heb 2 personen bij gevonden die meegaan.Ze gaan echter waarschijnlijk met hun eigen wagen rijden, dus blijven er mogelijk 2 plaatsen in met auto over. Ik rij met een grand scenic, dus ruimte genoeg om nog 2 personen mee te nemen.Midden volgende week weet ik of ze met mij meerijden. Heb je interesse om mee te rijden, laat mij iets weten. Als er zich nog iemand aanbied,kunnen jullie nog altijd een studio voor 2 personen bijboeken bij ski-world. Dat is ook dezelfde organisatie waar ik met mee ga.De prijs voor een studio(3 pers bezetting 2 pers) komt op 555 euro per persoon. Formule all in, dezelfde formule als wij hebben. Neem eens een kijkje op ski-world. Nog een klein vraagje, wat is je ski-niveau ?

Veel ski-groeten
Peter
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.