Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> Nauders, Tirol, Oostenrijk [ Zoek in het forum ]
ijeanv  17 Dec '10, 16:56
 
 
Let in Nauders goed op als je een ski-ongeval overkomt. De lokale dokter, Dr. ÷ttl van het medisch centrum in Nauders, stuurt je door naar een privť-kliniek in Innsbruck, waar je onmiddellijk wordt geopereerd. Dr. ÷ttl heeft een deal met deze privť-kliniek, want er is geen andere reden om patiŽnten niet naar het officiŽle ziekenhuis van Innsbruck door te sturen. Bovendien beweert Dr. Ųttl dat hij je verzekering telefonisch heeft gecontacteerd, terwijl dat niet is gebeurd. Gevolg is dat je verzekering de interventies niet of moeilijk dekt en dat je zelf de kosten van de operatie (toch een 7.000 euro) moet voorschieten.
Mijn slechte ervaringen in Nauders hebben mij geleerd, dat je altijd eerst je verzekering ZELF moet bellen als je iets overkomen is, vertrouw niet op de vriendelijke Dr. ÷ttl.
Een goeie raad : Blijf in Innsbruck uit de handen van Dr. Hermann Leidolf van het Medizent in Innsbruck. Deze 'chirurg' heeft vorige winter mijn gebroken arm foutief terug in mekaar gezet, met een arbeidsongeschiktheid van 6 maanden en vier corrigerende operaties in BelgiŽ tot gevolg.
Een laatste goeie raad : breek niets in Nauders, en zo jawel, keer onmiddellijk terug naar BelgiŽ, laat je niet opereren in Oostenrijk!
 
Reacties op bovenstaand topic:
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.