Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> MidweekSki in Tignes / januari 2014 [ Zoek in het forum ]
jalabert13  02 Sep '13, 16:54
 
 
Hallo ski-vrienden,

Ik weet dat het nog een beetje vroeg is om over sneeuw te praten, zeker nu ze nog heel mooi weer voorspellen, maar... Wij zouden graag een midweek ski doen naar Tignes met de bus en er zijn maar 8 plaatsen meer vrij voor een vertrek op 25 janurari. Aangezien enkel Skiworld midweek reizen aanbiedt voor tignes zouden we naar Le Bec Rouge gaan. Ons reisgezelschap bestaat voorlopig uit 3 mannen (43,44 en 52 jaar). Ik ben de oudste maar beschik over een prima fysieke conditie. Ik(Peter) en mijn ski-buddy(Chris) van 43 jaar komen alles naar beneden en gaan soms ook off piste. Mijn andere maat Geert van 44 j gaat ook al 20 jaar skiŽn en kan zeker ook zijn plan trekken. We zijn op zoek naar nog enkele personen voor de ambiance en om een eventuele single toeslag te vermijden. Ben je een goede skiŽr en heb je interesse laat me dan spoedig iets weten, want de plaatsen zijn beperkt.

Begin maart vertrekken we ook nog voor enkele dagen, maar dan naar Oostenrijk. Liefst ervaren skiŽrs. Geinteresseerd ? laat dan vlug iets weten, zo kunnen we een interessant groepje vormen voor dit jaar en ook de volgende jaren.

Groeten,
jalabert
 
Reacties op bovenstaand topic:
snowfreakje  03 Sep '13, 22:33
 
 
Hey Jalabert, kan zelf jammer genoeg niet, maar hopelijk vind je hier iemand die mee kan! Of stel je vraag anders eens op een ander forum waar er wat meer beweging is? Succes!
jalabert13  04 Sep '13, 14:04
 
 
Dank je wel snowfreakje, maar weet jij nog andere en betere forums om reisgenoten te vinden ? We zoeken nog mensen omdat we een berggids willen huren om buiten piste te gaan en met 3 valt dat duur uit. Ik sta nog op een ander forum (reisforum) maar daar krijg ik ook geen reactie.

Doei Peter
snowfreakje  04 Sep '13, 18:28
 
 
Als ik Google op wintersport en forum kom ik uit op http://www.wintersporters.be/forum en daar zie ik wel veel activiteit, ook over offpiste reizen en dergelijke.

Succes! (ps: ik plaats zelf op dat forum soms als gast, maar heb er geen vaste account, hoeft ook niet, wel gemakkelijk)
snowfreakje  04 Sep '13, 18:29
 
 
Nog een ander forum is dat van Snow Republic maar daar zit jammer genoeg bijna geen beweging meer op zie ik net
jalabert13  05 Sep '13, 11:47
 
 
Bedankt voor de info. Ik heb nu ook op wintersporters.be een berichtje geplaatst.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.