Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> skimonitor(en) gezocht [ Zoek in het forum ]
4by2  22 Mar '06, 21:22
 
 
Wij zijn 2 families met elk 2 kinderen: Seppe (15j), Koben (13j), Silke (9j), Jolan (8j), en gaan van 31 maart tot 8 april skiŽn in Valmeinier 1800 (Fr).

Enkele jaren geleden hebben we allen een basiscursus ski gevolgd en vorig jaar hebben we eveneens terug op skilatten gestaan maar zonder bijkomende lessen.

Wij hebben 2 appartementen gehuurd waar nog plaats is voor 2 personen en zijn daarom op zoek naar 1 OF 2 skifanaten (al dan niet student & dat mag eventueel ook een koppel zijn) die we een gratis skiverblijf + vervoer + lesgeld aanbieden in ruil voor een 3/4-tal lesuren ski per dag (opgesplitst in 2 groepen:
- groep 1: Jolan & Silke
- groep 2: rest

Wat de praktische organisatie van de skilessen betreft, mag/mogen de kandida(a)ten gerust zelf met een voorstel afkomen: alles is bespreekbaar.
Wie interesse heeft mag bellen: 0497/470456

Bruno
 
Reacties op bovenstaand topic:
linde_schryvers  23 Mar '06, 16:03
 
 
mooie deal ,

spijtig dat ik snowboard en dat ik volgende week ook vertrek

groetjes en succes met de zoektocht
geronimo  28 Mar '06, 09:37
 
 
beste

stuur eens een mailtje naar mieke@ice-mountain.com en stel daar uw vraag, ik denk dat succes verzekerd is

groeten

ronny
martin  01 Apr '06, 11:35
 
 
Hallo,
Wat laat om U te antwoorden, maar indien je dit in de toekomst nog eens doet, of iemand kent die gelijkaardige voorstellen heeft, kunt U mij altijd mailen op 'fietjedk@yahoo.com. Ik heb lesgegeven in de snowacademie in Saalbach, skischool schorghofer in filzmoos , skidome kaprun en geef ook les op roltapijt (topfit middelkerke) Heb oostenrijks diploma, tevens kan mijn vriendin ook les geven. Dank, Martin
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.