Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> SkiŽn >> Initiatie Freestyle SkiŽn [ Zoek in het forum ]
polle  28 Mar '06, 15:07
 
 
Airborne Freestyle Skiteam wil in het voorjaar starten met een groep beginnende freestyle skiŽrs. Deze zullen getraind worden door Katrien Aerts en dit zal gebeuren in Snowworld Landgraaf. Na de initiatie kunnen zij met de rest van de club meetrainen.
Er zullen maximum 6 beginners mogen deelnemen. Wanneer we starten zal besproken worden met de kandidaten. Ook de kosten zijn nog niet bekend. Deze boodschap dient enkel om te polsen of er kandidaten zijn. Indien je interesse hebt laat dan hier iets weten of mail naar freestyle.sk@skynet.be

Groeten,

Paul.
 
Reacties op bovenstaand topic:
titsken  31 Mar '06, 09:44
 
 
Ik zou dit wel zien zitten, ben een vrij gevorderde skie'er en heb juist een paar keer gesprongen, een 180 en een 360 begonnen al aardig te lukken.
Greetz,

Titsken
polle  31 Mar '06, 10:44
 
 
Titsken,

Stuur ne keer ne mail dan hou ik je op de hoogte.

freestyle.ski@skynet.be

Paul.
dieter1080  31 Mar '06, 12:34
 
 
go tits,
maar de gemiddelde leeftijd van katrien haar mannekes is zo een dikke 15 jaar jonger als u zenne

goe bezig he
polle  03 Apr '06, 09:56
 
 
Tits,

Laat je niet afschrikken door zulke prietpraat. De oudste freestyler is op dit moment 17jaar maar dat wil niets zeggen. Iedereen is welkom. Het gaat vooral om het plezier om samen te trainen en nieuwe trics te leren.

Ik heb je e-mail ontvangen en zal je op de hoogte houden. Ik zie Katrien volgende week in Les 2 Alpes en dan weet ik meer.

Groeten,

Paul.
dieter1080  03 Apr '06, 11:43
 
 
Den Tits laat zich door niks afschrikken, mer een paar intersoc spaghettilatten zonder twin tip 180's draaien op ne molshoop en dan ineens gewoon gaan voor nen 3. Land die kerel da nog ook na een poging of 4, ik zeg het, goe bezig jong en tot in landgraaf
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.